Aangename start van het jaar 2023

Zaterdag 14 januari, was een aangename start van het jaar 2023- voor Businessclub Contactus. Op uitnodiging van lid Rob Doorman (Directeur Burtec te Nieuwegein) bezocht men zijn bedrijf Burtec.

Lees meer: Aangename start van het jaar 2023

Het gezelschap werd warm onthaald met een drankje, foodtrucks en het nodige entertainment. Contactus-voorzitter John Hol: “Rob had aan de start van 2023 twee open dagen ingepland om zijn bedrijf te presenteren, een bedrijf met veel geschiedenis. Samen met Tamara van de Lagemaat (Officemanager) kregen we een rondleiding en uitleg over wat Burtec de komende jaren wil gaan uitstralen en presteren. Vol trots vertelden Rob Doorman en René Burggraaff (engineer bij Burtec) over de allernieuwste innovaties en de ontwikkelingen voor de emulsie-sproeiunit en de kernboormachines. Deze innovatieve ontwikkelingen moeten bijdragen aan een lagere CO2 uitstoot.

Met een mooie opkomst kijkt voorzitter John Hol uit naar de volgende netwerkbijeenkomst van Businessclub Contactus. Die staat gepland op 2 februari. Ook interesse in het bijwonen van een bijeenkomst? Aanmelden kan via www.businessclubcontactus.nl.

Related Articles

Corona Update

Aan de hand van de recente persconferentie en de aangepaste noodverordening van de veiligheidsregio, welke wij ontvangen hebben vanuit de gemeente, is op nadrukkelijk advies…